Katić propušta finale plej-ofa

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.06.2012.
17:31
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Iz KK Partizan mt:s stigla je potvrda da je Rašku Katiću ustanovljena reaktivacija lajmske bolesti te će zbog toga morati da propusti završnicu sezone.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Juče se pojavila vest da je Raško Katić pod znakom pitanja za učešće u finalnoj seriji košarkaškog plej-ofa a danas su lekari Partizana potvrdili tu informaciju.

Katić je pre tri, četiri godine već imao problema sa lajmskom bolešću i ona se reaktivirala u njegovom organizmu što je automatski značilo kraj sezone za iskusnog centra Partizana.

Ono što je pozitivan aspekt Katićeve bolesti jeste da je ovo oboljenje na vreme ustanovljeno te centru crno-belih nije ugrožena sportska karijera što bi bilo dovedeno u pitanje da nije bilo pravovremene reakcije klupskih doktora.

"Danas smo dobili nalaz da je došlo do reaktivacije lajmske bolesti koju je on imao pre tri,četiri godine. Nažalost on neće moći da igra do kraja sezone, ali ono što je važno sa njegovim zdravljem će sve biti dobro. Lečenje koje je sada obavljeno je po protokolu koji se obavlja rutinski i on će biti bezbedan za dalje bavljenje sportom. Mi brinemo o njegovom zdravlju i njegova sportska karijera neće biti ugrožena" istakao je doktor Mladen Maksić.

Raška Katića će u timu, tokom finalne serije Agroživ Superlige, zameniti Nemanja Bešović. Finalna serija počinje petog juna.

Ne propustite