Katić: "Razmišljamo samo o pobedi"

Autor: Filip Mitrović
ponedeljak 12.03.2012.
20:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Centar Partizana Raško Katić smatra da njegov tim u dirketnom duelu sa Cedevitom drži sudbinu u svojim rukama u borbi za što boli plasman pred F4 ABA lige u Tel Avivu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan je porazom u Ljubljaniprekinuo niz od devet uzastopnih pobeda, a centar crno-belih RaškoKatić naglasio je da je uzork poraza slab skok, koji je inačePartizanovo najjače oružje.

"Na parketu je delovalo da smoušli bez energije, za razliku od protivnika koji je odigrao odličnuutakmicu."

"Dozvolili smo Olimpiji da nasnadskače, loše smo gradili reket. Bilo je nedopustivo da upojedinim napadima imaju dva-tri šuta, kao proizvod ofanzivnogskoka. Na sve to nadovezali su odličnu egzekuciju van linije za tripoena. U poslednjoj deonici pokušali smo da ih stignemo, ali biloje nedovoljno." istakao je Katić.

Naredni meč "Parni Valjak" igra u sredu sa Cedevitom, ekipom kojaje ubedljivo porazila našeg prvaka u prvom delu ABA lige.

"Već se i ranije mnogo pričalo otom izuzetno važnom susretu za oba tima, jer niko ne želi da ide naMakabi u polufinalu fajnal-fora. Dobili su nas ubedljivo u Zagrebu.Poznajemo se dobro, imamo snage i kvalitet da ih savladamo. Nerazmišljamo o eventualnom stizanju razlike iz zagrebačkog duela,već samo o pobedi." rekao je snažni centar.

Sve ekipe koje će igrati na "Fajnal foru" (Partizan, Cedevita,Budućnost) žele da izbegnu Makabi, domaćina i lidera ABA lige, asamim tim i poziciju 4. u regularnom delu prvenstva.

"Ne bavimo se kalulacijama. Idemoutakmicu, po utakmicu, a za nas je sada najvažnija ova, protivCedevite." jasan je Raško Katić.

Ne propustite