Katić: ''Zar sam ja za sve kriv!?''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.12.2012.
19:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pomoćnik Aleksandra Jankovića na klupi Crvene zvezde Predrag Katić šokiran je odlukom Disciplinske komisije UEFA da mu izrekne dvoipogodišnju suspenziju iz fudbala zbog njegovog navodnog učešća u incidentima u Kruševcu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvanični sajt Crvene zvezde preneo je u ponedeljak reakciju pomoćnog trenera crveno-belih Predraga Katića na odluku ''disciplinaca'' iz UEFA, koji su mu izrekli meru dvoipogodišnje zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu.

Katić ističe da je u prvi mah pomislio da je u pitanju nekakva greška, da bi zatim bio potpuno šokiran kad je saznao da je Disciplinska komisija zaista donela takmvu odluku.

Posle svega najavljuje žalbu, ali čeka da u FSS stigne i zvaničan dopis sa obrazloženjem za tako drastičnu kaznu.

''Moje ponašanje u Kruševcu ne zaslužuje kaznu koja mi onemogućava da dve i po godine hranim svoju porodicu. U pitanju je moja egzistencija! Protiv mene nije vođen postupak ni u FSS, niti me je na razgovor pozivala kruševačka policija. Iz snimaka se vidi da na nekoliko mesta na terenu pokušavam da smirim situaciju i da sklonim neke igrače od sukoba'', izjavio je Katić, koji je tako postao jedan od retkih u Srbiji koga odluke Disciplinske komisije nisu obradovale.

On veruje da će žalba imati svoju svrhu i doneti rezultat.

''Verujem da će imati svrhe jer zaista ne znam šta su argumenti, niti mislim da ih ima. Ukoliko je želja UEFA i bila da pokaže oštrinu i kazni što veći broj ljudi, onda ne razumem zašto dve i po godine. Po tome ispada da sam ja započeo sve i da sam čitavo vreme trajanja incidenta bio glavni akter, a to je potpuna neistina'', zaključio je Katić.


Ne propustite