Kecman se uzda u ''timski rad'' i huk sa tribina...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.06.2012.
21:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaši Partizana su se posle druge finalne utakmice domaćeg plej-ofa našli u teškoj situaciji. Zvezda je u naletu, podigla je samopouzdanje, dok su crno-beli opterećeni povredama. Ipak, Dušan Kecman veruje da će uz pomoć navijača, crno-beli stići do dr

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Mnogo neizvesnosti očekuje nas u preostalim mečevima finala plej-ofa. Crno-beli imaju kadrovskih problema, jer uz odranije povređenog Katića, po svoj prilici neće imati pomoć ni Dominika Džejmsa u trećoj utakmici.

Najiskusniji košarkaš Partizana Dušan Kecman svestan je težine situacije, ali veruje da će uz pravu timsku igru i maksimalno zalaganje svih igrača, Partizan uspeti da izađe na kraj sa zahuktalom Zvezdom.

U toj borbi očekuje i veliku pomoć navijača u trećoj, možda i ključnoj utakmici.

''Opet nas očekuje meč pun naboja, koji ćemo nadam se rešiti u našu korist. Naravno da je lakše igrati pred svojim navijačima, koji su naš 'šesti igrač'. Pokušaćemo da njihov huk iskoristimo na najbolji način'', izjavio je Kecman.

Zbog povrede Raška Katića, Raduljica je dosta opterećen na centarskoj poziciji, gde i mladi Bešović pokušava da ga koliko-toliko odmeni.

''Raško nam mnogo nedostaje, jer imamo praktično jednog centra. Zvezda baš iz tog razloga 'zove' mnogo napada u reket i na taj način pokušava da pravi razliku. Na nama je da timskom igrom nadoknadimo taj nedostak'', objašnjava Kecman.




Ne propustite