Kecojević i Petković najbolji "Romantičari"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.05.2012.
10:16
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Po ustaljenom običaju navijači OFK Beograda glasali su i odlučili da zvanje najboljih igrača te ekipe ponesu Ivan Kecojević i Marko Petković.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Na kraju svake sezone postoji tradicija da najvatreniji navijači OFK Beograda iznesu svoje mišljenje i odluče ko je bio najbolji fudbaler ekipe za koju navijaju.

Ni ovaj put nije pravljen izuzetak da se ta odluka donese, ali jeste napravljen presedan pošto je dvojici igrača uručeno priznanje najboljeg.

Navijači nisu mogli da se odluče za jednog fudbalera pa je prestižno priznanje pripalo Ivanu Kecojeviću i Marku Petkoviću.

Ivan Kecojević igra na poziciji štopera i njegova forma tokom čitave sezone rezultirala je dobijanjem kapitenske trake.

"Izuzetna mi je čast dobiti priznanje od vernih navijača. Posebno godi kada znam da su uz nas bili sve vreme i da su nas pratili cele sezone. Kao što su oni bili uz nas i mi ćemo uvek biti uz njih. Želim da se u narednim sezonama radujemo zajedno pobedama i da udruženim snagama donosimo samo uspehe na Karaburmu" rekao je Kecojević povodom odluke navijača da ga proglase najboljim.

Sa druge strane, Marko Petković je igrama u OFK Beogradu skrenuo pažnju selektora mlade reprezentacije a nakon toga zaradio i poziv u nju.

I on se složio da je mišljenje navijača jako važno te da s toga veoma ceni što su odlučili da baš on dobije priznanje za najboljeg fudbalera "Romantičara".

"Dobiti priznanje od vernih navijača je izuzetno zadovoljstvo. Dobiti takvo nešto kao mlad igrač, samo daje podstrek da nastavim sa daljim vrednim i predanim radom i da napredujem. Verujem da će mojim napretkom napredovati i klub i da će se u narednim godinama slaviti nove pobede i da će naši navijači uživati u igrama OFK Beograda, jer zaslužuju samo najbolje" istakao je Petković.

Na ovim igračima ostaje da nastave da nastave da se dokazuju u dresu OFK Beograda i da naredne sezone pokušaju da ostvare plasman koji bi timu obezbedio izlazak u Evropu.

Ne propustite