Kelhar: "Nemamo pravo na euforiju"

Autor: Miloš Marković
petak 14.03.2014.
15:48
Izvor: Sportske.net

Ističući da u ekipi vlada dobra atmosfera, fudbaler Crvene zvezde ističe da je veoma bitno sačuvati psihički mir i stabilnost u nastavku sezone, a kako bi se zadržalo prvo mesto na tabeli.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je pobedom u prošlom kolu zadržala čeonu poziciju na tabeli Jelen Super lige, fudbaleri beogradskog tima su nakon preokreta slavili nad ekipom napretka.

"Protiv Napretka smo prvi primili pogodak, ali se nismo uplašili za krajnji ishod. Fudbal je nepredvidiv i na neke stvari ne možete da utičete. Znali smo koji nam je cilj, i najvažnije da smo nakon 90 minuta mi slavili. Svaka utakmica je posebna i ima svoju priču. Zaključci se izvlače nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, a mi smo imali veliku želju za pobedom i zasluženo osvojili tri boda.", rekao je Kelhar.

Fudbaler Crvene zvezde ističe da je tim analizirao igru protivnika i da dobro zna šta može da očekuje u predstojećem duelu.

"Analizirali smo igru Radničkog."

"Sigurno je da će kao i svi drugi koji dođu na Marakani biti silno motivisani, ali sa druge strane i naša želja za uspehom je ogromna. Dobar su kolektiv imaju nekolicinu dobrih pojedinaca i sigurno da poraz od 5:0 u prethodnom kolu nije realan odraz njihovog kvaliteta.",
rekao je Kelhar, ističući u prvi plan dobru atmosferu kao ključ pobede koja se priželjkuje.

"Treba da se okrenemo nama i našoj igri jer mislim da smo kvalitetniji tim. Ide nam dobro, atmosfera je odlična i idemo korak po korak, iz treninga u trening iz utakmice u utakmicu. Prvi smo, ali nemamo veliku prednost, zbog čega nemamo pravo ni da budemo euforični.", zaključio je Dejan Kelhar.

Ne propustite