Kerol na Srbiju u dresu Crne Gore?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.04.2012.
14:31
Izvor: Sportske.net

Košarkaški savez Crne Gore blizu je postizanja dogovora sa bekom Reala Džejsijem Kerolom koji bi trebalo da obuče dres "Sokolova" već u predstojećim kvalifikacijama za EP u Sloveniji 2013. Interesantno je da će i srpska publika imati priliku da ga posmatr

realmadrid.com
realmadrid.com

Povezane vesti

Podgorički dnevni list "Vijesti" objavio je informaciju da su već završeni pregovori oko dolaska Kerola u crnogorsku reprezentaciju pošto je Amerikanac obustavio pregovore sa Azerbejdžanom koji ga je želeo u nacionalnom košarkaškom timu.

Nakon EP u Litvaniji bilo je jasno da Omar Kuk neće više oblačiti crveni dres pa se tako otvorilo mesto za jednog naturalizovanog košarkaša u redovima Crne Gore koliko je po pravilima dozvoljeno.

Novi trener "Sokolova" Luka Pavićević smatrao je da je reprezentaciji potreban bek šuter više nego plej pa se odlučio da se započnu pregovori sa Džejsijem Kerolom.

Kerol je u dresu Reala iz Madrida bio jedan od vodećih igrača pošto je u Evroligi i ACB ligi imao prosek od 11,7 poena po meču.

Amerikanac bi tako mogao u Beogradskoj areni da predvodi reprezentaciju Crne Gore kada naši južni susedi u drugom kolu kvalifikacija budu gostovali u glavnom gradu.

Ne propustite