Kesar: "EP ne trpi pad koncentracije"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.08.2013.
20:11
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Pomoćnik Dušana Ivkovića poručio je da duel sa Belgijom mora da posluži "Orlovima" za primer kako na EP ne smeju da igraju aludirajući na loš početak susreta.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugi uzastopni trijumf na prijateljskom turniru "Spor Toto" koji se igra u Istanbulu.

Za razliku od jučerašnjeg susreta sa Hrvatskom izabranici Dude Ivkovića danas su neozbiljno pristupili duelu sa Belgijom pa su nakon prvih 20 minuta imali nedopustiv zaostatak na šta je ukazao i Aleksandar Kesar nakon meča.

"Utakmica sa dva potpuno različita poluvremena. Slabo smo počeli, što su Belgijanci koji su bili motivisano da protiv nas što bolje odigraju znali da iskoriste" kazao je Kesar.

Drugo poluvreme donelo je mnogo ozbiljniju igru u odbrani pa je u drugih 20 minuta Srbija postigla 51 poena a primila samo 18.

"U nastavku susreta maksimalno smo ispoštovali sve principe igre u odbrani, što je rezultiralo sa dosta otvorenih šuteva i može se reći da smo u ovom delu igre odigrali veoma dobro" konstatovao je Kesar i dodao,

"Veoma je važno da na Evropskom prvenstvu budemo maksimalno koncentrisani od samog početka" zaključio je pomoćnik Dušana Ivkovića.

Srbija poslednji meč u Istanbulu igra u nedelju protiv domaćina turnira.

Ne propustite