Kešelj već ''vidi'' finale Zvezda - Partizan

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.04.2012.
22:01
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaš Olimpijakosa prisustvovao je jučerašnjem iznenađujućem porazu Crvene zvezde u duelu sa beogradskim Radničkim. I pored takvog ishoda, veruje da će se Zvezda u finalu plej-ofa boriti protiv neprikosnovenog Partizana.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Marko Kešelj priznaje da nije bio impresioniran kvalitetom košarke koju je gledao u ''Šumicama'', ali mu je drago zbog ispunjenih tribina. Zvezda je izgubila od BKK Radničkog, ali bivšeg igrača crveno-belih to nije previše zabrinulo.

''Žao mi je što je Zvezda izgubila, ali mislim da će uspeti da se podigne posle ovog poraza i da će se izboriti za finale plej-ofa sa Partizanom, što svi očekuju'', smatra Kešelj.

On veruje da bi Zvezda u finalnoj seriji pružila jak otpor prvom favoritu.

''Ne verujem da će Partizan u finalnoj seriji  imati lak posao, bez obzira na to što je favorit, kao tim sa evroligaškim iskustvom.  Zvezda je talentovana ekipa, spoj mladosti i iskustva i za njih bi bilo mnogo važno da se Vuk Radivojević što pre oporavi'', istakao je Kešelj, čiji se povratak u Zvezdu nedavno pominjao kao ''gotova stvar'', ali se u međuvremenu izborio za bolji status u Olimpijakosu.

''Neki igrači Olimpijakosa zapali u krizu, ponovo sam dobio šansu i stvari su krenule drugim tokom. Sada nas čeka fajnal-for Evrolige, a u Beograd sam došao da bih se sklonio od euforije u Pireju'', otkriva Kešelj.


Ne propustite