Kežman: "Abu ne krši klupska pravila"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.06.2013.
23:31
Izvor: Sportske.net

Novopečeni operativac FK Vojvodina kazao je da nema razloga za brigu kada je Abubakar Oumaru u pitanju jer je Kamerunac imao dozvolu od kluba da produži odmor te je zbog toga kasnio sa dolaskom na pripreme.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kamerunski napadač Abubakar Oumaru nije prekršio klupsku disciplinu time što se nije pojavio na pripremama koje su fudbaleri Vojvodine obavili na Zlatiboru jer je imao dozvolu kluba da produži odmor.

Javnost je sa tom informacijom upoznao savetnik predsednika Balše Butorovića i novi operativac superligaša iz Novog Sada, Mateja Kežman.

"Oumaru je imao produženi odmor zbog obaveza prema reprezentaciji Kameruna, a zakasnio je nekoliko dana zbog privatnih razloga. Mi u klubu smo bili upućeni u to i sve je bilo uz dozvolu kluba, tako da nije prekršio disciplinu" istakao je Kežman u izjavi za "Novosti".

Oumaru je u subotu stigao u Novi Sad a u nedelju će odraditi individulani trening kako bi se u ponedeljak priključio ekipi.

Posle Oumaruovog dolaska ostala je samo nepoznanica hoće li se Bolivijac Fijero priključiti klubu ili će Vojvodina kod FIFA reagovati i zatražiti da bude kažnjen.

Ne propustite