Kežman potvrdio Lekovićev transfer

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.07.2013.
18:09
Izvor: Sportske.net

Prvi saradnik predsednika FK Vojvodina Mateja Kežman potvrdio je da će u narednoj sezoni boje superligaša iz Novog Sada braniti Nikola Leković.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Saga oko prelaska Nikole Lekovića na "Krađorđe" konačno se privela kraju. Trener Vojvodine Marko Nikolić želeo je da dovede levog beka Rada odmah pošto je seo na klupu Novosađana ali pregovori nisu uspeli da odu u pravom smeru.

Čini se da je Leković konačno dobio dozvolu svog dosadašnjeg kluba da se preseli u Novi Sad, što je za "Novosti" potvrdio i savetnik predsednika Vojvodine Mateja Kežman.

"O svemu smo se dogovorili. Preostali su samo još neki detalji i medicinski pregledi, a na relaciji dva kluba smatramo da je urađen dobar posao. Dolaskom Lekovića rešili smo goruću poziciju jer je reč o sjajnom igraču. Za nas je to dobro ulaganje i sa finansijske strane i istina je da je dugo trajalo, ali uveren sam da će se isplatiti" kazao je Kežman.

Nikola Leković ponikao je u mlađim kategorijama Partizana ali je pažnju na sebe skrenuo tek pošto je obukao dresove Bežanije i Rada.

U dresu "Građevinara" u prethodne dve sezone odigrao je 81 utakmicu i postigao dva gola. Jedan je dao svom nekadašnjem klubu Partizanu a jedan budućem, Vojvodini.

Ne propustite