Kežman zvanično među "Lalama"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.06.2013.
21:08
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni srpski fudbaler Mateja Kežman zvanično je pristao na preuzimanje funkcije u FK Vojvodina, nakon razgovora sa novim predsednikom Balšom Butorovićem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prethodnih dana pisali smo o mogućnosti da Mateja Kežman, nakon izbora novog predsednika FK Vojvodina, preuzme neku od funkcija u ovom klubu a to se danas obistinilo.

Kežman je nakon sastanka sa Balšom Butorovićem pristao da se priključi Vojvodini i da u narednom periodu radi za dobrobit tog kluba.


"Kežman je imao sjajnu saradnju sa mojim pokojnim ocem. Želeo sam da se ta saradnja proširi i definitivno smo dogovorili da Kežman dobije funkciju u našem klubu. Nedavno održana Skupština je usvojila moj predlog da mogu naknadno da kooptiram u Upravni odbor još dva člana. Jedan od njih će biti Mateja Kežman. Uveren sam da će nam znanje i veze koje je Kežman stekao u Evropi pomoći da postanemo još bolji i prepoznatljiviji" kazao je Balša Butorović.

Mateja Kežman već se prihvatio posla a za dva dana posetiće fudbalere koji se nalaze na pripremama na Zlatiboru.

"Sve ćemo učiniti da Vojvodina u narednoj sezoni zabeleži još veće uspehe. Predsednik Balša je mlad i ambiciozan i siguran sam da će naša saradnja dugo trajati. U pregovorima smo sa nekoliko klubova, koji su pokazali interesovanje za Abubakara, Vulićevića i Trajkovića. Svojim igrama zaslužili su da probaju da zarade veći novac, ali i da na njima zaradi Vojvodina. Međutim, ukoliko ne bude pravih ponuda iz inostranstva, oni ostaju u Vojvodini. Nama su trenutno prioritet dovođenje golmana, štopera i napadača, koji bi pojačali konkurenciju" poručio je Kežman.

Ne propustite