Kiprani sakrili karte

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.07.2012.
09:19
Izvor: Sportske.net

Partizanovi "špijuni" sinoć nisu videli mnogo, AEL odigrao u drugoj brzini, Hristodulu promenio pet igrača u startnoj postavi i eksperimentisao sa formacijom.

24sports.cy
24sports.cy

Povezane vesti

Bez golova u Belfastu, Linfild nemoćan da ih postigne, gosti se nisu previše trudili. Doduše, igrali su ofanzivnije, propustili par prilika, ali se videlo da otaljavaju posao.

Razlog je bio možda i Zvonko Varga na tribinama, a trener AEL - a, Pambos Hristodulu se potrudio da toliko promeša karte da je ekipa bila neprepoznatljiva u odnosu na prvi duel.

On je eksperimentisao i sa formacijama, ulazak iskusnog Konstantinua je doprineo da se AEL okrene tradicionalnoj 4 - 4 - 2. Inače, u odnosu na prvi meč u ekipi su se pojavili Paulo Seržo, Edmar, Migel, debitovao je Maikon, a nedostajali su Gilberto, Monteiro, Dikson koji je ušao, zatim Airosa.

Neki su bili na klupi, drugi ne, kiparski mediji kažu da je AEL igrao bez nekog pritiska, iako je Hristodulu najavio da će pokušati da dobiju i revanš.

"Nije bilo lako, mislim da smo i mogli da pobedimo, promašili smo neke prilike. Cilj je ostvaren, sada razmišljamo o Partizanu. Nemamo mnogo iskustva u Evropi, ali želimo da stignemo što dalje", rekao je trener AEL - a koji tvrdi da su crno - beli favotiti.

"Vidim da to izjavljuju, braniće se i probati da nas uhvate na kontru", prokomentarisao je Vladimir Vermezović koji AEL zove "Portugalci", kaže da Kiprani gotovo i da ne igraju za taj tim.

"Radi se o snažnom timu, dobri su u prekidu. Imam dosta informacija, pozvaću i Ivana Jovanovića, on je mislim najpozvaniji da nešto kaže o njima", objasnio je trener Partizana.

Prvi meč se igra u sredu 1. avgusta u Larnaki.

Ne propustite