"Kiprani u Humskoj nemaju šanse"

Autor: Bojan Jovanovic
ponedeljak 30.07.2012.
15:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaler Partizana Saša Marković veruje da će AEL biti bez šanse na stadionu Partizana ukoliko crno - beli naprave koliko - toliko pozitivan rezultat na Kipru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan u sredu igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija protivAEL-a u Larnaki.

Fudbaler Partizana Saša Marković, u koga Vermezović očigledno dosta veruje, očekuje pozitivan rezultat na Kipru, koji bi crno-belima doneo miran revanš u Beogradu.

"Imaju dobre pojedince, koliko sam čuo, čak 17 stranaca. Uz to, organizovani su i čvrsti, o čemu svedoči podatak da su u šampionatu Kipra primili daleko najmanje golova.

Imaju naše poštovanje, ali ih se ne plašimo. Atmosfera će biti užarena, imaju dobre navijače, ali su naši najbolji. Sa 1:1 ili 2:1 iz prvog meča, što priželjkujem, oni će biti bez šansi u Humskoj", rekao je Marković.

Marković obećava da se neće libiti da šutira iz daljine ukoliko za to bude bilo prilike.

"Sigurno je da neću mnogo razmišljati kada mi se ukaže prilika da zapretim iz daljine. Do sada me je dobro služio šut, zašto da ne pokušam ako naiđe prava prilika", zaključio je on.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEL-a i Partizan igraće u sredu od 19.45 na Kipru, dok je revanš nedelju dana kasnije u Beogradu.

Ne propustite