Kirovski: "Bajković bez premca"

Autor: Filip Mitrović
petak 10.02.2012.
16:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi golman crveno-belih veoma je zadovoljan učinjenim na pripremama u Antaliji, ali je svestan da mora još mnogo da radi kako bi postao Zvezdin "broj 1".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je u oličnoj formi, golman Crvene zvezde, Alkesandar Kirovski ističe da je Boban Bajković i dalje neprikosnoven među stativama.

"Bajko je broj jedan i tu nema dileme."

"Znam da radim dobro ali isto tako imam ogromno strpljenje. Smatram da moram još da učim i napredujem. Drago mi je da sam se izborio za status prve alternative ali još uvek nisam prvi golman Crvene Zvezde. Jesam reprezentativac i možda će neko reći na prvi pogled da je problem što nisam prvi i na Marakani ali period adaptacije i dokazivanja je mnogo duži u crveno-belom nego bilo gde drugde i to je u redu. Meni to ne stvara nikakv pritisak ili nervozu, naprotiv, vrlo sam zadovoljan i miran"
ističe Kirovski.

Utisci s treninga su izuzetno povoljni iz vizure Kirovskog, koji se nada da će se žestok rad isplatiti i biti krunisan dobrim igrama koje očekuju ekipu u prolćnom delu sezone.

"Mislim da će od sjajnih pojedinaca sigurno ispasti još bolji kolektiv koji će napraviti dobro proleće za Crvenu zvezdu." konstatuje Zvezdin golman.

Na današnjem treningu poreg golmanskog para Bajković - Kirovski treniralo je samo jedanaest igrača, da bi većina bila odmorna za pripremni meč s kineskom Tedom, koji je na programu popodne.

Prosinečki je za ovu utakmicu najavio kombinovani sastav.

Ne propustite