Kiša golova za remi u "Zemunelu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.04.2012.
19:26
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Fudbaleri Teleoptika i Radničkog iz Niša ukrstili su koplja u zaostalom meču 23. kola Prve lige Srbije. Lider na tabeli tri puta je imao prednost ali su "Optičari" uspevali da održe priključak i na kraju zasluženo osvoje bod.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Čak osam golova viđeno je tokom današnjeg popodneva na meču 23. kola Prve lige Srbije u kome su se sastali domaći Teleoptik i Radnički iz Niša.

Susret je bio odložen na zahtev beogradske ekipe pošto je veliki broj igrača imao trovanje hranom u vreme kada je meč primarno trebalo da se odigra.

Danas su, i jedni i drugi, pokazali svoje golgeterske sposobnosti pošto je na kraju susreta rezultat bio (4:4) a nerešeno je bilo i nakon prvih 45 minuta (2:2).

Teleoptik je uspeo da povede golom Miloša Jojića u 27. minutu ali je nakon toga Radnički pokazao zašto se nalazi na vodećoj poziciji Prve lige Srbije.

Najpre je Ivan Pejčić izjednačio rezultat da bi u 38. minutu došlo do preokreta. Jovan Jovanović pokazao je umešnost iskoristivši grešku odbrane Teleoptika i doveo Nišlije u prednost. Ipak, za egal na poluvremenu pobrinuo se Petrović pa se na odmor otišlo sa rezultatom (2:2).

Nije dugo bilo potrebno ekipi Aleksandra Ilića da ponovo dođe u vođstvo pošto je preko Predraga Stamenkovića rezultat promenjen na (2:3) ali je nakon samo dva minuta Teleoptik uzvratio.

Četvrti pogodak za Radniči bio je delo Zorana Pešića u 60. minutu meča ali ni ovoga puta Radnički nije uspeo da održi stečeni kapital pošto je Miloš Jojić još jednom pogodio i postavio konačnih (4:4).

Radnički u narednom kolu gostuje drugoplasiranom Donjem Sremu u Pećincima od koga trenutno ima pet bodova više.

Na tabeli vode Nišlije sa 47 osvojenih bodova a prate ih, Donji Srem 42, Sloga (Kv) 41, Inđija 39, Novi Sad 37, Napredak 36...

Ne propustite