Klemens: "Šervud zaslužuje novi ugovor u Totenhemu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.05.2014.
02:05
Izvor: Beta

Bivši golman Totenhema Rej Klemens rekao je danas da trener Tim Šervud zaslužuje da mu se produži ugovor s tim klubom.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Iako se spekuliše da bi Šervud mogao da bude zamenjen na kraju sezone, treneru Totenhema uglavnom stiže podrška sa svih strana.

"Nadam se da će Šervudu biti pružena šansa i naredne sezone. Venger (Arsenal) je dobio novi ugovor, Martineza (Everton) hvale kako je obavio sjajan posao ove sezone, a kada se pomene Šervud, priča se o smeni iako i on ima sjajne rezultate. Cudan je ovaj današnji svet", rekao je Klemens za britanske medije.

Klemens je rekao da je trenutni trend u fudbalu da se angažuju inostrani treneri, za šta veruje da nije idealno rešenje.

"Svi mi koji smo bili deo engleskog fudbala, želimo da na trenerskim pozicijama vidimo što više domaćih stručnjaka u velikim klubovima. Pogledajte recimo šta je Brendan Rodžers uradio sa Liverpulom, ali to je izuzetak, jer su svi opsednuti mislima kako su inostrani treneri bolji", kazao je Klemens.

Proteklih nedelja u medijima se dosta spekulisalo o promeni trenera u ekipi Totenhema, jer Timu Šervudu ugovor ističe na leto, ali je danas engleski klub demantovao sve glasine.

Totenhem je šesti u engleskoj Premijer ligi sa 66 bodova, i gotovo sigurno će se naredne godine nadmetati u evropskim takmičenjima.

Ne propustite