''Klinci'' razbesneli Jankovića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.01.2013.
17:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Poznato je opredeljenje nove uprave crveno-belih da oslonac ekipe ubuduće čine igrači iz Zvezdine omladinske škole, ali izgleda da time baš i nisu impresionirali neke svoje talente, koji gledaju kako što pre da napuste klub.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

S tim u vezi, već na startu priprema trener Crvene zvezde Aleksandar Janković je naišao na ''minu''.

Mladi fudbaleri  Veljko Simić i Nemanja Maksimović kojima je želeo da ukaže šansu i priključi ih prvom timu jednostavno su, ''nonšalantno'' eskivirali tu priliku potvrđujući da u ovom trenutku imaju neke druge prioritete, što je veoma naljutilo Jankovića. 

''Simić i Maksimović pokazali su veliko nepoštovanje prema klubu i poneli se krajnje neprofesionalno. Bili su predviđeni da putuju sa ekipom na pripreme u Antaliju, ali nakon svojih postupaka, ne samo da nisu otputovali u Tursku, već će protiv njih na moj predlog koji sam podneo Upravnom odboru i za njega dobio podršku, biti pokrenut disciplinski postupak'', poručuje Janković, a prenosi zvanični klupski sajt.

Janković je zatim detaljno opisao na koji način su ga dosadašnje Zvezdine nade bukvalno šokirale.

''Veljko je odradio sva testiranja, a onda se jednostavno nije pojavio u petak na treningu. Nikome se nije javio, nije odgovarao na pozive, da bismo popodne istog dana čuli da je razlog svemu tome taj što mu u junu ističe ugovor. 

Uz to, na sastanku sa nama Veljko je delovao potpuno nezainteresovano. Nije odavao utisak momka koji ima želju da uspe u Crvenoj zvezdi i mislim da mu to neće koristiti u karijeri.

Novi šok je usledio u subotu, kad me je pozvao otac Nemanje Maksimovića i rekao da je njegov sin upisao kurs za vožnju, da ne može da ga prekida i da se neće odazvati pozivu da putuje sa prvim timom na pripreme'', objašnjava Janković i dodaje da obojicu pomenutih igrača zastupa ista menadžerska agencija iz Švajcarske.

''Srpskog Murinja'' šokirao je još jedan Maksimović, onaj iskusniji, na koga je jesenas ozbiljno računao.

''Do juče nisam znao da je Maksimović igrač Apolona. To je novina i za mene, bio sam šokiran, ali posle svega bilo mi je lako da donesem odluku kako na njega ne računam'', poručio je trener Crvene zvezde.



Ne propustite