Kljajić: "Greške nas skupo koštale"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.10.2013.
18:42
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Pomoćni trener OFK Beograda Saša Kljajić kazao je nakon poraza od Radničkog da je mladost i neiskustvo fudbalera domaćeg tima presudilo da "Romantičari" ostanu bez bodova iako su imali svoje šanse da savladaju Kragujevčane.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda poraženi su u devetom kolu Jelen Superlige rezultatom 3:2 na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi.

Gosti iz Kragujevca rano su došli do prednosti od dva gola a plavo-beli nisu uspeli da makar jednim bodom materijalizuju uloženi trud o čemu je nakon meča govorio i zamenik Zlatka Krmpotića.

"Loš ulazak u utakmicu nas je doveo do situacije da protivniku poklonimo dva gola i da utakmicu počnemo sa 0:2. Možda se to donekle može pripisati mladosti i neiskustvu. Pokušali smo da se trznemo u drugom delu, krenuli agresivnije, došli smo do gola koji je vodio do preokreta, ali opet nas je greška skupo koštala. Kasnije smo stvorili dosta šansi, pogodili i prečku, ali nismo ni imali dovoljno sreće" kazao je Saša Kljajić.

"Romantičari" su golom Damjanovića stigli do drugog gola ali im petnaestak minuta nije bilo dovoljno da postignu i treći i tako dođu do boda.

"Svaka se škola plaća i treba da nastavimo dalje i da se ne osvrćemo na poraz. Utakmica je bila dosta dinamična, prava prvenstvena i čestitam protivniku na pobedi" zaključio je Kljajić.

OFK Beograd se nakon današnjeg poraza nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Ne propustite