Ključni trenutak koji je odlučio Eurobasket i zbog kojeg su se Slovenci bunili!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.09.2017.
10:36
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo, ključni trenutak se možda desio i 24. juna.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Teško je govotiti o tome koji je trenutak odlučio ovaj Eurobasket jer je bilo previše faktora, ali smo sigurni da je među onima koji su glavni - Entoni Rendolf.

Košarkaš Real Madrida je letos dobio pasoš SLovenije, a 24. juna je Košarkaški savez Slovenije objavio da će on igrati na Eurobasketu.

Upravo taj trenutak smatramo možda i ključnim.

Sećamo se vesti koju smo pisali tog 24. juna koja je prošla i ne tako zapaženo, da li zbog učestalih priča o fudbalskim transferima ili zbog nečeg drugog, ipak, znamo da je Slovenci nisu primili sa oduševljenjem.

Pisali su na društvenim mrežama kako nisu oduševljeni činjenicom da će naturalizovani košarkaš igrati na Evropskom prvenstvu, ali danas je sasvim druga priča.

Rendolf je odlučio finale svojim poenima u poslednjoj četvrtini, ali i blokadama nad našim centrima, svakako je bio ono što je nedostajalo Igoru Kokoškovu za osvajanje medalje na ovom prvenstvu, ispostavilo se zlatne.


Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djan_franko
Monday, 18.09.2017
10:56

Svaka cast slovencima na igri na celom prvenstvu ruzno bi bilo reci nezasluzeno zlato, ali npr 2 tehnicke za ,,simuliranje''.. Italijanski sudija nas minirao i protiv Rusije i protiv Slovenije a koga smo izbacili u 4-finalu!? Naravno da je Bobi bio na nivou kao protiv Rusa...ali ipak sudija jedan od x-faktora

avatar
vlada1612
Monday, 18.09.2017
10:45

Utakmicu su odlucile par gresaka a to su Guduruina glupa nesportska i dva min pre kraja dva brzopleta suta za 3 poena Macvana i Bogdana....ali ovo je veliki uspeh i treba se ponositi sa njim

avatar
Poznavalac
Monday, 18.09.2017
11:52

Utakmicu je kada smo.hvatali prikljucak u finisu za izjednacenje odlucio kuzmic jer je prvo izgubio loptu u reketu,a posle promasio dva slovodna bacanja..previse je to za zavrsnicu,po.meni ubedljivo najveci krivac i svakako jedan od onih koji ne bi trebalo vise da bude u dvanaest.

avatar
AC REVOLTIZAN
Monday, 18.09.2017
13:01

A Kuzmic, to nista?