Klop nahvalio Jojića, debi već u subotu?

Autor: Miloš Marković
petak 07.02.2014.
11:49
Izvor: Sportske.net

Nakon samo nedelju dana provedenih u redovima svog novog kluba, Miloš Jojić bi u subotu mogao da dobije priliku da i zvanično, po prvi put obuče dres Milionera.

bvb.de
bvb.de

Povezane vesti

Miloš Jojić je svojim odnosom prema radu i obavezama, već nakon samo nekoliko dana i treninga u Dortmundu stekao poverenje i naklonost stručnog štaba.

Jirgen Klop dobro zna zbog čega je doveo popularnog Zeku, koji je kvalitete potvrdio i na kontrolnoj utakmici protiv Fortune.

„Već nakon prvog treninga sa ekipom, izgledao je odlično.“

„Protiv Fortune smo videli da ima odličan pregled igre, da ima precizna i dobr dodavanja i da je vešt sa lotpom. Upravo je raznovrsnost u njegovoj igri bila i jedan od glavnih razloga zbog kojih smo ga doveli.“, rekao je Jirgen Klop o svom novom fudbaleru.

Jedini problem koji postoji je komunacija, jezička barijera, problem za koji su zaduženi Neven Subotić i pomoćnik Jirgena Klopa, Željko Buvač.

„Miloš je Željkov prvi učenik.“, kroz smeh je rekao Klop u vezi sa fudbalerom za koga je, i pored jezičke prepreke primetio da je 'veoma prijatna osoba'.

Pitanje koje nameće je svakako i pitanje debija.

Borusija u subotu igra protiv Verdera iz Bremena, Klop je nagovestio da bi Jojić mogao da dobije ulogu na tom meču i da bi ovaj susret i mogao da bude njegov zvanični debi za Dortmund.

„Nije daleko od prvog tima. Ukoliko se za to ukaže šansa, biće u timu za Verder. Nakon toga, videćemo šta će biti.“, zagonetan je Klop.


Ne propustite