KLS - Novak 'objasnio' zašto ga žele "večiti"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.12.2013.
20:15
Izvor: Sportske.net

U prvom meču 12. kola Košarkaške lige Srbije Vršac je kao domaćin savladao Tamiš a Jovan Novak pokazao je zašto su "večiti" ušli u "rat" oko dobijanja njegovog potpisa.

kkvrsac.rs
kkvrsac.rs

Povezane vesti

Prvi meč 12. kola Košarkaške lige Srbije igran je u Vršcu gde je istoimena ekipa dočekala pančevački Tamiš i slavila rezultatom 94:63 (23:16, 21:13, 28:17, 22:17).

Šesti trijumf Vrščana u sezoni ostao je u senci fantastične partije plejmejkera Jovana Novaka koji je danas postao glavna tema na košarkaškom nebu Srbije usled "otimanja" "večitih" oko njegovog potpisa.

Juniorski reprezentativac Srbije postigao je 20 poena za 24 minuta, koliko je proveo na terenu, a tome je dodao i tri skoka i dve asistencije.


Talentovani plejmejker Vršca šutirao je 7/8 iz igre uz stoprocentan učinak u šutu za dva (5/5) i samo jedan promašaj sa linije za tri poena (2/3).

Novak je novom sjajnom partijom dodatno privukao pažnju na sebe a podsećamo da je nakon već viđenog prelaska u Partizan i Zvezda ušla u trku za njim i trenutno pokušava da pokvari posao crno-belima.

Ne propustite