Ko će kome ako ne svoj svome...

Autor: Miloš Marković
nedelja 12.02.2012.
10:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Donedavno igrač Crvene Zvezde, Aleksandar Jevtić je juče “presudio” svojima na prijateljskom meču protiv kineskog Jiangsua.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ulogu golgetera na koju je navikao crveno-bele navijače opravdao je i na jučerašnjem prijateljskom meču. Ipak, lopta je otišla u “pogrešnu” mrežu.

Ma, ne bih pridavao mnogo značaja ovoj utakmici, niti mom pogotku.”

Ovo su još uvek pripremne, prijateljske utakmice koje koriste nama i Zvezdi da vidimo otprilike gde nam je trenutna forma i šta bi trebalo menjati u igri svog tima. Prave stvari nas očekuju za mesec dana kad mi budemo počeli novu sezonu, a moji bivši saigrači nastavili takmičenje u Superligi.” rekao je Jevtić.

Aleksandar Jevtić i dalje prati dešavanja u svom bivšem klubu, zadovoljan je kako izgleda njegova Zvezda.

Informišem se koliko god mogu, a zamislite koliko je to teško iz daleke Kine.”

Pratim putem interneta sve najvažnije informacije vezane za moj bivši klub, a kad mi se ukaže prilika gledam utakmice crveno-belih. Sjajno mi sad izleda moja Zvezda, dosta mladih igrača, kvalitetnih pre svega i uz šefa stručnog štaba Roberta Prosinečkog nemam razloga za pesimizam.”

Na osnovu onoga što se videlo i juče, a i kako sam tvrdi, izgleda da se Jevtić odlično snašao na tom Dalekom istoku.

Od samog početka mi je krenulo dobro u Kini.”

Golovi, asistencije su došli kao logična posledica stvari, a presudnu ulogu za moje dobre partije odigrao je Dragan Okuka."

"Uz njegovu pomoć sam uradio pravi posao za klub. Završili smo četvrti na tabeli, a čelni ljudi Juangsua su veoma zadovoljni. Početkom marta kreće nova sezona u koju ulazimo sa dosta optimizma.” zaključio je bivši Zvezdaš Aleksandar Jevtić.

Ne propustite