Ko i dalje potkrada Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2013.
12:55
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Broj gledalaca na utakmici Crvena zvezda - Spartak prošlog vikenda na Marakani, koji je zvanično objavljen, pobudio je sumnju u ''zakulisne radnje'' koje se izgleda još uvek obavljaju na i oko stadiona Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svoje sumnje da se nešto ''iza brda valja'', portal redstarbelgrade.info je u sredu potkrepio i tekstom pod naslovom ''Na Marakani se i dalje krade!''.

U pomenutom tekstu se objašnjava kako je moguće da je zvanično objavljeno da utakmici prisustvuje 21.720 gledalaca, iako je bilo jasno da na tribinama ima više navijača.

''Kada su posle utakmice mnogi prisutni delili informacije da su im redari na kapiji uzimali karte uz obaveštenje da 'čitač karata ne radi', odnosno da je one zakasnele celom okolinom stadiona saletala grupa onih koji su nudili karte po ceni (!), postalo je potpuno jasno da posredi nisu bili sporadični incidenti, već dobro organizovana akcija'', navodi se u tekstu.

Dalje se navodi da se o ovome već dugo 'šuškalo', ali da niko nije želeo da se ozbiljno pozabavi tim problemom. Takođe se iznosi i procena da se na ovaj način Zvezda ošteti i za 200.000 evra godišnje.

Kako bi se nešto slično sprečilo, redstarbelgrade.info pozvao je Zvezdine pristalice da ni pod kojim uslovima redarima ne daju svoju kartu.

''Očitajte
je sami; ako on insistira da je on očita, zahtevajte da vam je posle toga vrati. Ukoliko vam kaže da 'čitači karata ne rade' i da 'prođete pored čitača', vi ga najlepše zamolite da vam pocepa ugao karte i da je nakon toga vrati vama.

Kada oni koji se ovime bave shvate da im 'posao' neće biti tako profitabilan, a da su usput navijači svesni njihovih namera, i njihove će kriminalne aktivnosti vremenom prestati
'', zaključuje se u pomenutom tekstu.


Ne propustite