Ko je igrač sezone? Za besne fanove, treći golman!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 30.04.2014.
16:32
Izvor: Sportske.net

U Noriču ne cvetaju ruže poslednja dva meseca. Iako je na pola sezone delovalo da će "Kanarinci" lagano opstati, to sada izgleda kao nemoguća misija.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Posle jako loše serije rezultata, koja je koštala klupe bivšeg trenera, Krisa Hjutona, Norič je dospeo u opasnu zonu, iz koje će teško izaći, imajući u vidu raspored.

Većina navijača se već pomirila sa činjenicom da će gledati ekipe iz Čempionšipa sledeće sezone, a pravi revolt je nastupio kada je klub pokrenuo tradicionalno glasanje za najboljeg igrača sezone.

Navijači su preko društvenih mreža napravili akciju u kojoj podržavaju - trećeg golmana!

Karlo Neš je 40-ogodišnji treći golman koji je godinama u klubu, a ove sezone sedeo je na klupi Noriča 7 puta. Navijači su u svom proglasu istakli da je Neš jedini koji nije kriv za ovakvo stanje u klubu, da je izbor besmislen, ali da pošto je već organizovan, oni svoju podršku daju njemu.

Naravno, čitava akcija je došla i do Neša, koji je na svom tviteru rekao da je počastvovan što navijači imaju tako visoko mišljenje o njemu, ali da će morati da se zahvali i odbije nagradu ukoliko on bude imao najviše glasova, jer su neki igrači ipak zaslužili da budu imenovani najboljima u ovoj sezoni.

Ne propustite