Ko je ''režirao'' preokret na Marakani?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.12.2013.
19:09
Izvor: Sportske.net

Ni derbi poslednjeg kola jesenjeg dela sezone nije mogao da prođe bez, za sada indirektnih, prozivki na račun sudija.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je na Marakani bila na dobrom putu da po drugi put u razmaku od četiri dana savlada Crvenu zvezdu, ali su Beograđani u dramatičnom finišu uspeli da dođu do preokreta i pobede od 2:1.

Međutim, već se po prvoj reakciji trenera Marka Nikolića posle meča jasno vidi nezadovoljstvo u redovima ''Lala'' sudijskom nepravdom.

Naime, na konstataciju da je ''Hičkok'' režirao preokret u nadoknadi vremena, Marko Nikolić je konstatovao da je ovakav ishod ''režirao neko drugi'' i da mu je novinar dao pravi šlagvort da tako nešto kaže.

Podsetimo, prvo je u 86. minutu, sudija Spasić okarakterisao kontakt Nastića i Vukana Savićevića kao prekršaj za najstrožu kaznu, uz isključenje defanzivca ''Lala''. Milijaš zatim nije iskoristio penal, ali je u nadoknadi vremena Mijailović asistirao prvom strelcu lige Draganu Mrđi koji je postigao pobedonosni gol za Zvezdu.

Ipak, očigledno da u redovima gostiju smatraju da je ključno bilo isključenje Nastića, pa je Zvezda u finišu iskoristila prednost igrača više...

Dakle, kako je počelo prvenstvo, tako se i okončalo. U prvom kolu je u prvom planu bio duel Partizan - Novi Pazar, a i posle derbija poslednjeg kola opet će se pričati o sudijskim odlukama...

Ne propustite