Ko kaže da Zvezda ne dovodi igrače na probu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.03.2014.
17:37
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije i trenutni lider na tabeli Jelen Superlige saopštio je da će 5. aprila biti održani testovi za dečake starosti od 7 do 9 godina koji su zainteresovani za treniranje u Crvenoj zvezdi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Situacija sa mladim Gašićem koja je zimus potresla Crvenu zvezdu dovela je do toga da Dragan Džajić zapreti kako crveno-beli više neće dovoditi igrače na probu ali se to ne odnosi na mlađe naraštaje.

Crvena zvezda pozvala je roditelje dečaka rođenih od 2005. do 2007. godine da dovedu svoju decu na probni trening i testiranja koja će biti obavljena 5. aprila na pomoćnom stadionu "Marakane".

Najtrofejniji srpski klub zadužio je Konstantina Đurića da u ulozi glavnog koordinatora baze proceni koji dečaci imaju potencijal da postanu deo mlađih kategorija koja će kasnije dati kandidate za prvi tim.

Iz Zvezde poručuju da će trening početi u 10 časova a da je neophodno da dečaci 15 minuta ranije budu spremni za rad na travnatom terenu.

Ujedno, testiranja će tokom proleća biti obavljana svakog vikenda pa će mališani imati šansu da svojim fudbalskim potencijalom skrenu pažnju na sebe i postanu deo Crvene zvezde.

Ne propustite