Ko okreće glavu od Stojanovića?

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.09.2013.
09:17
Izvor: Sportske.net, Sport

U Zvezdi nekako gledaju na drugu stranu kada se pomene trener, Stojanović nije bio ideja sportskog direktora, koji se pita zbog čega bi neki sada da operu ruke...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Zvezdi opet izgleda disonantni tonovi, trener Stojanović je javno dobio podršku, o njegovom statusu se nije raspravljalo, ali su mediji prepuni tvrdnji da je uprava nezadovoljna njegovim radom.

Sleteo je na Zvezdinu klupu iznenada, kao rezultat nekog kompromisa između raznih struja. Na kraju su svi podigli ruku za njegovo postavljenje.

"Svi su bili za, nisam učestvovao u njegovom dovođenju, ali imamo odličnu saradnju i ima moju punu podršku. Ne vidim razlog da kada ne ide, neko hoće da opere ruke, svi na čelu sa predsednikom Džajićem su glasali za Stojanovića. Ne znam klub u kome može neko da dođe bez saglasnosti predsednika", rekao je "Sportu" Stojadinović.

Kolale su priče da je Džajić ostao usamljen u nameri da dovede Milovana Rajevca na klupu, da je druga jača struja bila za Stojanovića.

Naravno, u Zvezdi se trude da sve to ne završi u javnosti, što daje povod za razne spekulacije.

Start je daleko od očekivanog, što je najgore, rezultati su čak bolji od igre, pa razloga za zabrinutost ima. Tim mora da zbije redove, što nije lako, čeka ih duel sa Voždovčanima u kojoj se osim pobede drugi ishod ne može zamisliti.

U suprotnom, najverovatnije će klub tražiti novog trenera od ponedeljka, mada mnogi smatraju da je Stojanović najmanji problem, da tim nije dovoljno dobar, kao i da su se ponovile greške iz prošlih sezona kada je ekipa krpljena u samom finišu prelaznog roka.

Ne propustite