Ko se to čudi Vošinom prvom mestu...?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.09.2012.
22:11
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Posle prva četiri kola domaćeg šampionata, Vojvodina se izdvojila na vrhu sa tri pobede i jednim remijem, a mladi fudbaler ''Lala'' Miroslav Stevanović smatra da ta činjenica nikog ne treba više da čudi, obzirom na kvalitet ekipe koju predvodi Zlatomir Za

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Do liderske pozicije Vojvodina je proteklog vikenda stigla posle truijumfa nad Donjim Sremom. Ponovo je upisan ''minimalac'', ali je mnogo važnije da su osvojena sva tri boda.

Agilni Miroslav Stevanović tvrdi da je zadovoljan kako rezultatima, tako i kvalitetom ekipe i tu vidi potpuni sklad od starta sezone.

''Imamo kvalitetnu ekipu, dobro radimo, pa naši rezultati i pozicija na tabeli nikoga ne treba da začuđuju. Naravno, tek su četiri kola prošla, pa je rano za bilo kakva obećanja. Ali, ono što je sigurno, to je da ćemo iz meča u meč ulaziti sa pobedničkim ambicijama'', uverava Stevanović.

Ono što takođe raduje mladog fudbalera jeste i sve veći broj navijača na ''Karađorđu''.

''Publika je u svakoj utakmici uz nas i podrška navijača nama svakako prija, posebno u trenucima kada nam ne ide najbolje na terenu'', ističe Stevanović.

Ne propustite