Ko tera Mihajlovića iz Zvezde?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.04.2013.
10:23
Izvor: Sportske.net

Iako je atmosfera u Ljutice Bogdana mnogo pozitivnija od kada je prednost Partizana smanjena na četiri boda, u Crvenoj zvezdi duhovi nikada ne miruju a ovoga puta su na površinu izbacili problem sa mladim napadačem Stefanom Mihajlovićem koji je svojevoljn

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodne nedelje se na "Marakani" naporno radilo ne bi li se duel sa Spartakom iz Subotice dočekao u najboljoj mogućoj formi i raspoloženju.

Samo dan pre utakmice dogodilo se nešto neočekivano na treningu crveno-belih. Popodnevni trening svojevoljno je napustio mladi napadač Stefan Mihajlović koji je u izjavi za "Sportski Žurnal" otkrio da se radi o nepravdi koja je usmerena protiv njega.

"Sklonjen sam bez razloga! Drugi dan uzastopno nisam radio sa ekipom, praktično sam bio samo posmatrač u opremi. Nisam mogao da izdržim nepravdu, otišao sam tako da saigrači ne primete. Ne želim da remetim atmosferu pred utakmicu sa Spartakom" kazao je Mihajlović.

Zašto je Mihajlović stavljen u "zapećak" još uvek nije poznato jer je mladi napadač dobijao priliku i kod Jankovića ali za kratkog mandata Sa Pintua.

Otac talentovanog napadača, proslavljeni golgeter Radmilo Mihajlović, veruje da zna u čemu je problem.

"Trener nema veze sa ovim problemom, naređeno mu je da Stefana odvoji od ekipe. Ne podržavam sina što je napustio trening. Mlad je, nema tu loše namere, pogodila ga je nepravda" kaže Mihajlovićev otac i dodaje,

"Zimus, kada je formirano novo rukovodstvo, pitao sam Stojadinovića (sportskog direktrora) šta planiraju sa mojim sinom. Rekao mi je da imaju previše fudbalera i da ga neće voditi na pripreme. Otišao sam kod Džajića, kada se posle nekoliko dana upoznao sa Stefanovim potencijalom, insistirao je da pođe u Tursku" objašnjava Radmilo Mihajlović.

Razlog za Stefanovo nezadovoljstvo je poznat ali inicijator ideje da on bude ostavljen po strani još uvek nije iako se iz čitave priče da zaključiti ko bi to mogao da bude.

Stefan će o svemu što se juče izdešavalo morati na razgovor sa rukovodstvom kluba a nakon toga bi trebalo da bude jasnije kako će nesuglasice biti rešene.

Ne propustite