Ko to 'buši' Lukin transfer u Anderleht?

Autor: Miloš Marković
sreda 24.07.2013.
13:27
Izvor: Sportske.net

Dok se ekspedicija Crvene zvezde zajedno sa Lukom Milivojevićem priprema za revanš meč na Islandu, u srpskoj javnosti uveliko kolaju priče vezane za Lukin transfer u belgijski tim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srpski mediji preneli su informaciju da se Luka Milivojević rastao u Berlinu od svojih drugova i krenuo put Belgije, ipak on je sa svojim drugovima stigao na Island gde će odigrati revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

Iako do relaziacije transfera u belgijski Anderleht i dalje nije došlo, ovom pričom se podjednako bave i u Srbiji i Belgiji.

Tako portal 'redstarbelgrade' prenosi pisanja belgijskih medija koji stavljaju akcenat na medijsko prepucavanje između menadžera Ranka Stojića i Nenada Jestrovića, nekada fudbalera Anderlehta, a sada menadžera.

Kako se navodi, Stojić je optužio Jestrovića da 'buši' transfer svojim pokušajima da spusti cenu vezisti, cenu od tri miliona oko koje je i postignut načelni dogovor.

„Dogovorena je cena od tri miliona, a onda se odjednom oglasio Jestrovi pričom da bi njegov bivši klub mogao da ga dovede i za manje novca. Dok se on nije pojavio, Luka je već praktično bio u Anderlehtu, bolje mu je da ćuti.“, rekao je Stojić.

Ubrzo zatim je stigao i odgovor Jestrovića koji tvrdi da su navodi koje je izneo Stojić laži.

„To je laž, samo sam rekao da Luka ima potencijal i otvorio mu vrata mogstarog kluba. Ali, tri miliona evra i jeste mnogo. Anderleht ne plaća transfere nikada više od 4 miliona.“

„Ja sam iz Muskrona došao za 3.3 miliona i bio jedan od najskupljih ikada.“, rekao je Jestrović.

Belgijanci takođe prenose i reči Nebojše Čovića koji takođe tvrdi da neki pokušavaju da spuste cenu ovom Kragujevčaninu koji će biti na raspolaganju svom treneru na Islandu za sutrašnji meč.


Ne propustite