Ko to prati Lazovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.02.2012.
13:03
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Pored igranja prijateljskih utakmica i pripremanja za nastavak sezone, u Antaliji ima još puno "interesantnih" dešavanja. Ekipu Crvene Zvezde ovih dana na pripremama pomno prati "tajanstveni čikica."

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako prenosi portal "Mondo", na poslednjih nekoliko utakmica koje je Crvena Zvezda igrala u okviru priprema u Antaliji, na tribinama se pojavljuje, naizgled, "običan" Rus, a u stvari skaut ruskog prvoligaša Anžija iz Mahačkale  koji pomno prati igre Darka Lazovića.

Do izražaja je došao na utakmici sa danskim Horsensom kada je svaki potez Lazovića ispratio sa puno teatralnih reakcija.

Kao "zainat", Lazović je protiv Danaca odigrao najslabiji meč tokom priprema. Međutim, tim kao što je Anži odluke o kupovini igrača ne donosi na osnovu jednog gledanja.

Za sad su Rusi očigledno "bacili oko" na Lazovića a veruje se da će nastaviti da prate igre najskupljeg Zvezdinog prvotimca.

Kako je prelazni rok u Rusiji i dalje otvoren, ostaje da se vidi hoće li mladi Lazović postati saigrač Samjuela Etoa, trenutno najplaćenijeg fudbalera na svetu.

Ne propustite