Kod Vermeza sve po planu...

Autor: Beta Beta
sreda 05.09.2012.
13:37
Izvor: Beta

Trener Partizana zadovoljan dosadašnjim tokom sezone. Žao mu je što Stanković neće igrati za Inter protiv Partizana, ništa od povratka Vukića. U klubu 13 igrača, ostali na reprezentativnim akcijama...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je zadovoljan kako je njegova ekipa počela novu sezonu i da za sada ide sve onako kako su planirali.

"Za sada ide sve onako kako smo planirali. Ono što smo do sada prikazali u Evropi ocenio bih desetkom, dok je ostalo za sedmicu. Od AEL-a smo izgubili jer su oni u tom trenutku bili jači od nas, a to je možda uticalo da napravimo negativan rezultat protiv Donjeg Srema u Novom Sadu", rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Partizan je na putu do grupne faze Lige Evropa ispao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u dva meča od njih bio bolji kiparski AEL, dok u Super ligi ima tri pobede i poraz.

Crno-beli će se takmičiti u Grupi H Lige Evropa, a protivnik će im, pored Nefčija i Rubina, biti italijanski Inter za koji nije registrovan bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković.

"Stanković je vrhunski sportista, sa istom takvom karijerom. Dugo traje i samo onaj ko se nikad nije bavio fudbalom ne zna koliko je teško uspeti u Italiji. žao mi je što neće igrati protiv nas"
, kazao je Vermezović u sportskom centru Teleoptik.

Trener Partizana rekao je da se zbog obaveza u reprezentaciji na treninzima njegovog kluba trenutno nalazi samo 13 igrača i da se nada da će se ostali vratiti "živi i zdravi".

"Treninzi će biti modifikovani tokom pauze, ali ćemo raditi dva puta dnevno. Nadam se da će se svi sa reprezentativnih obaveza vratiti živi i zdravi. Imamo sijaset novih igrača. Oni možda nisu naviknuti na jači rad i to se osetilo na početku sezone"
, kazao je on.

On je ponovio da više ne računa na Zvonimira Vukića, dok ima u planu napadača iz Libije Mohameda Zabiju.

"Vukićev status se nije promenio. On i dalje ne trenira sa ekipom. što se tiče Zabije, on je deo ekipe, njemu treba vremena da se uklopi", kazao je Vermezović.

Partizan će sledeću utakmicu igrati u subotu, 15. septembra, kada će biti domaćin kulskom Hajduku u petom kolu Super lige.

Ne propustite