Kod Željka kao u vojsci - Preldžiću zatvorena vrata prvog tima!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.04.2014.
19:32
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji košarkaški stručnjak u Evropi navodno je odstranio Emira Preldžića iz takmičarskog pogona Fenerbahčea, zbog činjenice da je turski košarkaš zakasnio na jutarnji trening.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea neće nastupiti u četvrtfinalu Evrolige a Željko Obradović očito je odlučio da među igračima zavede vojničku disciplinu koja bi uticala na boljitak u rezultatima.

Bek Fenerbahčea Emir Preldžić nije bio u sastavu za duel sa Efesom a jedan od novinara koji prate turski sastav objasnio je zašto je Željko Obradović izostavio Preldžića iz tima.

Turski reprezentativac zakasnio je na jutranji trening uoči duela sa Efesom nakon čega mu je Željko Obradović rekao da neće nastupati za prvi tim dok je on trener Fenerbahčea.

"Ne znam da li ćeš ikada više igrati dok sam ja trener" navodno je rekao Obradović a prenosi novinar koji prati Fenerbahče.

Objektivno govoreći, mala je verovatnoća da će Obradović održati reč, sve i daje Preldžića udaljio iz tima na kartko, posebno ako se ima u vidu da je upravo ovaj košarkaš bio jedan od najboljih u ekipi u tekućoj sezoni i da je ostvario evidentan napredak od kada je na klupu Fenera seo Željko Obradović.

Jasno je, međutim, da Obradović neće dozvoliti javašluk u ekipi, o čemu najbolje svedoči i nedavno isterivanje Nemanje Bjelice sa terena zbog sebičnosti koji je srpski internacionalac pokazao.

Ne propustite