Koga nema...

Autor: Miloš Marković
utorak 28.02.2012.
12:35
Izvor: Sportske.net, partizan.net

Brojčano umnogome „oslabljeni“ fudbalerima koji su na reprezentativnim dužnostima, igrači Partizana će danas na megdan „braći“ iz Teleoptika u sklopu brušenja forme pred nastavak sezone i meč sa Novim Pazarom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednja nedelja pred početak sezone rezervisana je za uigravanje tima pred meč u Novom Pazaru.

Juče je prvotimcima Partizana bio prvi radni dan po povratku iz Beleka, posle dva dana adaptacije na vreme u Beogradu nastavili su se trenizni i radne obaveze.

Ekipa je „očerupana“ mnogobrojnim reprezentativcima koji obavljaju svoje obaveze u različitim kategorijama nacionalnog tima, onima koji su ostali su pridruženi Jojić i Ostojić koji će protiv Tepeoptika dobiti šansu u prvom timu Partizana.

U crno-belom taboru preovlađuje pozitivna atmosfera i optimizam pred nastavak sezone, svi su izuzetno zadovoljni učinjenim na pripremama što je potvrdio i kondicioni trener ekipe Miša Filipović.

„Radilo se jako naporno i raznovrsno, većinom sa loptom i zato je sve izgledalo ‘jako pitko’. Spremni smo za sve napore koji nas iščekuju u sezoni koja je pred nama!“

Poslednja provera protiv Teleoptika bi trebalo da bude i definitivna potvrda rada u Beleku koji će se videti u nastavku sezone, naglašavaju iz crno-belog tabora.

Inače, meč protiv Teleoptika se igra od 16 časova u Zemunelu.


Ne propustite