Koga 'peca' Pecara? (20.30)

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 11.11.2013.
11:40
Izvor: Sportske.net

Program sedmog kola regionalne ABA lige zatvoriće utakmica između Širokog i Partizana, koja se igra od 20.30 u hali 'Pecara'.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan se nakon obaveza na evropskoj seni vraća izazovima u regionalnom takmičenja.

Nakon pauze od samo nekolikodana, crno-beli idu na megdan ekipi Širokog, koji se nalazi na pretposlednjoj poziciji sa dve pobede i četiri poraza nakon šest odigrani kola.

Partizan bi eventualnom pobedom ponovo izbio na prvo mesto na tabeli, a pobeda je imperativ i sa psihološke strane, te može da pretstavlja oporavak od evro poraza.

Bez obzira na situaciju na tabeli, trener Partizana Duško Vujošević je izuzetno obazriv kada je u pitanju večerašnji meč. Strateg crno-belih podseća da je gostovanje Širokom tradicionalno neugodno i da ovaj rival ume da zada velike probleme Partizanu.

"Široki je za nas tradicionalno nezgodan protivnik, ne samo što su nas u poslednjih godina dobili nekoliko puta, nego što jednostavno protiv nas na domaćem terenu igraju zaista veoma motivisnao i kvalitetno.", rekao je Vujošević.

Šef struke crno-belog tima očekuje jednu tešku utakmicu.

"Jedino što je sigurno je da nas čeka jedna veoma teška utakmica, za nas vrlo bitna da ostanemo i dalje u vrhu ABA lige, sa jedne strane, a sa druge strane da i ovaj momenat kada je u pitanju meč protiv Fenerbahčea što pre zaboravimo i da se okrenemo svim onim stvarima koje nas čekaju u daljem toku takmičenja kakao u ABA ligi tako i u Evroligi.", istakao je Duško Vujošević.

Domaći tim svakako ima poseban motiv protiv crno-belih, trener Širokog, Damir Vujanović, veruje da domaći tim može da iznenadi.

"Željni smo da se iskupimo posle tri vezana poraza. Ako zadržimo maksimalnu koncentraciju tokom svih 40 minuta, možemo da iznenadimo Partizan, koji je apsolutni favorit u ovoj utakmici.", rekao je on.

Kako je i napomenuto, večerašnji meč se igra od 20 sati i 30 minuta.

Ne propustite