Koga se u Zvezdi pribojavaju pred derbi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.05.2013.
20:02
Izvor: Sportske.net

''Večiti derbi'' je sve bliže, tenzija polako raste, ulog je titula... I jedni i drugi spremaju prava taktička rešenja za trijumf, a sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović otkrio je novinarima od kojih igrača iz protivničkog tabora crveno-beli

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Beogradski crno i crveno-beli u subotu će biti akteri jednog od rezultatski najvažnijih derbija u poslednjih nekoliko sezona. Pobednik 144. prvenstvenog duela ''večitih rivala'' bio bi već viđen kao novi šampion, a Partizan je na prvi pogled u prednosti jer mu odgovara i remi.

Zvezda u meč ulazi sa više samopouzdanja, zahvaljujući seriji pobeda kojom je istopljena prednost Partizana na čelu tabele sa ''minus 11'' na ''minus 2''. Ipak, sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović priznaje da igrači crveno-belih teško podnose novonastali psihološki pritisak, što se odrazilo i na partije u poslednjih nekoliko mečeva.

''Svesni su da mogu mnogo da dobiju, a pošto se niko tome nije nadao, verovatno su se malo i uplašili. Ali dobro, ni Partizan ne igra ništa posebno'', ističe Stojadinović, a prenosi ''Mondo''.

Iako aktuelni šampion ne blista, u redovima crno-belih ima nekoliko igrača od kojih se Stojadinović pribojava i taj utisak nije krio od novinara.

''To su svakako Lazar Marković i Aleksandar Mitrović. Prvi zbog brzine, a drugi jer se odlično gradi. Naravno, poštujem i Sašu Ilića, ali mislim da njega možemo da zaustavimo'', ističe Stojadinović koga, s druge strane, raduje činjenica da će trener Sa Pintu najverovatnije moći da računa na oporavljene Vešovića i Lazovića.

''Njih dvojica nam mnogo znače, većina prilika koje stvaramo ide baš po njihovoj, desnoj strani'', dodao je Stojadinović.




Ne propustite