Kojić na novom zahvatu, sledi drugi deo oporavka

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.02.2014.
13:23
Izvor: Sportske.net

Napadač FK Partizan, Nemanja Kojić, biće podvrgnut još jednom zahvatu prilikom koga će mu biti izvađene metalne pličice koje su pomagale u srastanju naprsle kosti pete. Nakon toga Kojiću sledi nastavak rehabilitacije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Do početka prolećnog dela sezone u Jelen Superligi ostalo je još tri dana a fudbaleri Partizana pripremali su se za odbranu trofeja u Antaliji.

Među članovima crno-bele ekspedicije koja je boravila na obalama Sredozemnog mora nije bilo Nemanje Kojića koji je u Beogradu radio po posebnom planu priprema zbog povrede stopala.

Bivšem napadaču Rada u sredu će iz stopala biti uklonjene metalne pločice koje su srastanje kosti pete učinile lakšim. Nakon toga Kojića očekuje nastavak rehabilitacije zbog čega je neizvesno kada će biti spreman da ponovo zaigra za crno-bele.

"U sredu skidam metalne pomagače, posle čega sve zavisi od reči doktora. Nisam dangubio tokom pauze. Sve vreme sam vozio bicikl i radio vežbe, ali mi svakako predstoji još jedan period oporavka do konačnog povratka na teren i priključivanja ekipi. Ne žurim nigde, moram korak po korak da mi se ne bi ponovila nevolja sa obnavljanjem povrede" rekao je za "Sport" Nemanja Kojić.

Kojić je stopalo povredio po završetku jesenjeg dela sezone a prebrz povratak na teren učinio je povredu još težom i uslovio oporavak koji traje već dobrih dva meseca.

Ne propustite