Kojiću laknulo

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2013.
19:11
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Novi napadač Partizana kazao je da mu je konačno laknulo što je dogovoren njegov prelazak u Humsku jer sada konačno može da se usresredi na pripremu za nastavak sezone.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Odmah po postignutom dogovoru između Ranka Stojića i Ljubiše Tumbakovića Predrag Luka i Nemanja Kojić dobili su depešu da pakuju kofere kako bi sutra krenuli za Antaliju.

Nemanja Kojić nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je posao konačno obavljen i da sada može da se posveti radu sa svojim novim klubom.

"Malopre su mi javili i sutra bi trebalo da krenem u Antaliju. Stvarno je ovih nekoliko dana bilo napeto zbog situacije. Čas idemo, čas ne idemo... Čas je dogovoreno, čas nije, ali mi je na kraju laknulo što je sve gotovo" kazao je Kojić za "Mondo".

Novopečeni partizanovac kazao je da će osećati isti pritisak u novom klubu kao i onaj koji je imao u Radu jer na "Banjici" vlada sjajna atmosfera u kojoj svako mora da da svoj maksimum.

"Osećaću isti pritisak kao i u Radu. Karakterom sam takav, volim da pobeđujem i mislim da mi u Partizanu neće biti ništa drugačije po tom planu. Svi na Banjici imaju pobednički mentalitet i to je jako važno..." zaključio je Kojić.

Kojić i Luka će se tokom sutrašnjeg dana pojaviti u Antalji gde će staviti potpise na ugovore duge tri i po godine nakon čega će nastaviti da treniraju sa svojim novim klubom.

Ne propustite