Kokeza doveo pojačanja iz Prve beogradske lige?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.06.2013.
17:29
Izvor: Sportske.net

Pripremama Crvene zvezde u Sloveniji priključila su se trojica omladinaca FK Brodarac sa Novog Beograda koji nastupa u petoj ligi a navodno je Slaviša Kokeza zaslužan za njihovo dovođenje u klub.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Širok spisak potencijalnih pojačanja Crvene zvezde obuhvatio je i trojicu fudbalera koji su svoje prve korake u ovom sportu učili u petoligašu sa Novog Beograda.

Na pripreme Crvene zvezde u Sloveniji krenuli su i Nikola Tošeski, Nikola Ilić i Malden Lukić, sva trojica rođeni 1995. godine i članovi omladinske ekipe Brodarac.


Navodno je jedan od potpredsednika vicešampiona Srbije Slaviša Kokeza zaslužan što su njih trojica stigli do prilike da se bore za Zvezdin dres, jer je i sam Kokeza nekada branio boje Brodarca.

"Ne bi trebalo praviti pompu oko toga. Oni odlazak u Sloveniju shvataju kao pohvalu za dobar rad. Ne mora da znači da će ostati u Zvezdi, kao što i prošle godine nisu ostali sa Donjim Sremom, a mogli su" kazao je direktor Brodarca Dragan Ilić za portal "Mondo".

Kako Zvezda u datom trenutku dovodi fudbalere po principu "ko hoće" nije isključeno da sva trojica ostanu u klubu jer bi bez velikog obeštećenja svakako mogli da igraju barem za omladinski pogon crveno-belih ako ne za prvi tim.

Ne propustite