Kokeza: "Kriza je, ali biće pojačanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2013.
18:33
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza govorio je na današnjoj konferenciji za novinare o tome kako finansijska kriza u kojoj se klub nalazi neće sprečiti dovođenje kvalitetnih pojačanja tokom leta.

Screenshot: crvenazvezdafk.com
Screenshot: crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako čelnici Crvene zvezde trenutno vode veliku borbu za dobijanje evro licence, prilikom današnjeg obraćanja medijima Nebojše Čovića i Slaviše Kokeze bilo je reči i o predstojećem prelaznom roku.

Kokeza je istakao da će politika kluba u buduće biti takva da igrači kojima ističe ugovor neće dobijati prednost u odnosu na one koji imaju dugoročne ugovore, što mu je smetalo tokom prolećnog dela sezone.

"Znate moj stav da nisam bio za igranje fudbalera kojima ističe ugovor i od kojih Crvena zvezda ne može da ima nikakvu finansijsko-ekonomsku korist. Ubuduće, zalagaću se da u prvom planu ne budu igrači kojima ističe ugovori" kazao je Kokeza.

Bez obzira što se Zvezda nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima, Kokeza je najavio i dovođenje kvalitetnih pojačanja, a o ostanku pojedinih igrača na "Marakani" već je bilo reči.

"Pričao sam sa Mladenovićem i Mudrinskim i veoma sam zadovoljan ishodom razgovora. Pojavila se priča da će nekolicina igrača otići na arbitražu i tražiti raskid ugovora, međutim, za ova dva fudbalera sam siguran da to neće učiniti. U narednom periodu pričaću sa svakim od njih. I bez obzira na finansijsku krizu, mogu vam reći da ćemo se tokom letnjeg prelaznog roka pojačati sa ozbiljnim i kvalitetnim fudbalerima" jasan je Kokeza.

Nakon derbija su se pojavile glasine kako u Zvezdi ima različitih "struja" ali je potpredsednik samo kratko kazao da je reč o sukobu mišljenja što nije ništa nenormalno u klubu kakav je Zvezda.

"Nema struja, već samo različitih mišljenja i stavova, što je sasvim normalno. Dokaz za to je i činjenica da smo do sada sve odluke na Upravnim odborima donosili jednoglasno nakon razgovora i usaglašavanja stavova" zaključio je Kokeza.

Ovakav stav jednog od potpredsednika Crvene zvezde može da raduje navijače ali svakako da treba sačekati kraj sezone nakon čega će biti poznato koji će biti potezi Uprave kluba iz Ljutice Bogdana.

Pre toga, ostalo je da se odigra još meč na "Karađorđu" gde Vojvodina dočekuje beogradske crveno-bele u nedelju od 17 časova.

Ne propustite