Kokeza: "Pantić ne igra zbog povrede"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.04.2013.
20:24
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik FK Crvena zvezda Slaviša Kokeza demantovao je navode Ranka Stojića da Aleksandar Pantić ne igra zbog toga što ima "štetan ugovor".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mnogo se buke podiglo nakon što je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza obelodanio nameru kluba da se reši igrača koji imaju štetne ugovore ukoliko njihovi menadžeri ne pristanu na smanjenje procenata.

Prvi je na razgovor o smanjenju procenata stigao Ranko Stojić koji je, nakon posete "Marakani", istakao da igrači koji su iz Rada stizali u Zvezdu neće biti među onima koji će imati problema jer je spreman na kompromisno rešenje.

Ipak, Aleksandar Pantić od tada nije bio u timu a predsednik Rada ocenio je da defanzivca nema na terenu zbog pomenutog štetnog ugovora ali je Slaviša Kokeza te tvrdnje nazvao neozbiljnim.

"Neozbiljne su insinuacije Stojića, Pantić je povređen i lekarska služba kluba trebalo bi da mu od utorka da zeleno svetlo da se vrati treninzima. Kad će zaigrati, odlučiće stručni štab" kazao je Kokeza a prenose "Novosti".

Ostaje da se vidi hoće li se Pantić naći na spisku igrača koji će konkurisati za duel sa Spartakom iz Subotice koji se igra 13. aprila.

Ne propustite