Kokeza: "Pogrešili smo sa Stojadinovićem..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.02.2014.
20:35
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza potvrdio je da je vicešampionu Srbije ukinuta zabrana registracije igrača, uprkos potezu bivšeg sportskog direktora Zorana Stojadinovića, i ocenio da je klub trebalo da ga smeni znatno ranije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda ušao je u trku sa vremenom kada je namirivanje dužnika i skidanje blokada na registraciju igrača u pitanju, nakon što je Zoran Stojadinović pustio menicu na više od 150.000 evra.

Disciplinska komisija FSS zasedala je tokom popodneva i konstatovala da je Zvezdi ukinuta zabrana na registraciju igrača, što je za "Blic" potvrdio i potpredsednik kluba Slaviša Kokeza.

"Želim da obavestim javnost da je Crvena zvezda rešila problem licenciranja igrača za nastavak domaćeg prvenstva. Tokom današnjeg dana rešeni su problemi sa svim bivšim igračima i trenerima osim sa jednim igračem, ali to će se rešiti u narednih dan-dva. To znači da će svi igrači koje smo doveli u zimskom prelaznom roku moći da nastupaju za klub u nastavku prvenstva" rekao je Kokeza.

Zvezda je neočekivano ušla u problem zbog pomenutog postupka bivšeg sportskog direktora koji je smenjen po završetku jesenjeg dela sezone.

Slaviša Kokeza nije želeo da komentariše način na koji se Zoran Stojadinović poneo ali je rekao da ga je trebalo ranije smeniti.

"Jako mi je teško da komentarišem potez gospodina Stojadinovića jer smo više od godinu dana sarađivali u Crvenoj zvezdi. Ovo što je uradio najbolje govori koliko smo bili u pravu kad smo ga smenili, i koliko smo pogrešili što to nismo učinili ranije" zaključio je Kokeza.

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku dovela dvojicu defanzivaca, Sava Pavićevića i Dejana Kelhara, koji će na kraju biti registrovani, baš kao i Darko Lazović i Đorđe Rakić koji su se oporavili od povreda.

Ne propustite