Kolaković: "Nedovoljno vremena, ali možemo do Londona"

Autor: Bojan Jovanovic
petak 04.05.2012.
16:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uprkos činjenici da je srpska odbojkaška reprezentacija imala nedovoljno vremena za pripreme, selektor "Orlova" veruje da možemo do Olimpijskih igara u Londonu.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je danas da njegov tim na predstojećem kvalifikacionom turniru za plasman na OI u Sofiji neće kalkulisati i razmišljati o drugim ili trećim šansama za London.

"Nismo imali puno vremena za pripreme, ali svakako da idemo u Bugarsku sa razmišljanjem da tamo možemo da izborimo direktan plasman na OI. Očekujem da igrači daju sve od sebe, da poštujemo svaku loptu, svaki set i da ne razmišljamo o drugim i trećim šansama", rekao je Kolaković.

"Orlovi" će dati sve od sebe...

"To je jedini put i bez obzira na težinu turnira uveren sam da ćemo dati sve od sebe da napravimo željeni rezultat", zaključio je Kolaković na konferenciji za medije.

Naša reprezentacija će igrati u A grupi turnira sa Bugarskom, Španijom i Slovenijom, dok će u B grupi igrati Italija, Nemačka, Finska i Slovačka.

Srbija prvi meč igra 9. maja protiv Bugarske od 19.45 časova po našem vremenu, dan kasnije sledi duel sa Španijom (16.30), a poslednji rival biće 11. maja selekcija Slovenije (13.30).

Plasman na Olimpijske igre u Londonu izboriće samo pobednik turnira.

Ne propustite