Kolumbijci opušteni, Grci besni na sebe!

Autor: Beta Beta
subota 14.06.2014.
21:30
Izvor: Beta

Selektor Kolumbije Hoze Pekerman rekao je da je urađeno sve što je planirano u današnjoj pobedi njegovih fudbalera nad Grčkom na Svetskom prvenstvu, i da je očekivao ovakvu igru svog tima. Sa druge strane, Grci su u jako lošem raspoloženju napustili konfe

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Pekerman je bio jako zadovoljan posle meča.

"Planirali smo da ovako odigramo utakmicu. Većina stvari je ispalo baš onako kako smo želili, neke nisu, ali bili smo veoma koncentrisani i pokazali da smo ovde došli da odigramo dobro Svetsko prvenstvo", rekao je Pekerman posle utakmice.

Kolumbija je u Belo Horizonteu ubedljivom pobedom nad Grčkom sa 3:0 počela Mundijal u Brazilu.

"Ovo je bio dobar debi za igrače koji nikada nisu igrali na Svetskom prvenstvu. Ovo je veliko zadovoljstvo", kazao je Pekerman.

Najbolji igrač na utakmici Džejms Rodrigez rekao je da je rezultat pokazao da je Kolumbija na pravom putu.

"Ovo je dobar početak, ali moraćemo da ostanemo mirni za ono što je pred nama, a biće svakako znatno teže", rekao je Rodriges.

Selektor Grčke Fernando Santoš rekao je da ne postoje izgovori za ubedljiv poraz.

"Ne možete da tražite izgovore kada izgubite 3:0. Imali smo dobre momente na utakmici i jedino nam preostaje da se okrenemo narednim susretima", naveo je Santoš.

Reprezentativac Grčke Panajotis Kone ocenio je da rezultat nije realan.

"Rezultat ne pokazuje zapravo kakva je bila utakmica, mislim da smo dobro igrali. Ali, ovakve mečeve čine detalji, a oni nam nisu išli na ruku. I dalje smo ponosni što smo ovde i nastavićemo naporno da radimo", rekao je Kone.

U drugom kolu Grupe C u četvrtak će se sastati Kolumbija i Obala Slonovače, odnosno Grčka i Japan.

Ne propustite