Konačno - Ne igra se u četvrtak!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.05.2014.
13:19
Izvor: Sportske.net

Utakmice pretposlednjeg kola domaćeg šampionata odložene su zbog obilnih padavina a novi termin je subota od 17 časova.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Odluka o šampionu Srbije i pitanje opstanka u ligi prolongirani su bar do subote uveče nakon što je Zajednica Superligaša odlučila da odloži utakmice 29. kola JSL.

Sve utakmice 29. kola bile su zakazane za četvrtak od 17 časova ali u Zajednici superligaša samtraju da zbog obilnih padavina koje su zahvatile našu zemlju ne postoje uslovi da utakmice budu odigrane u planiranim terminima.

"Utakmice 29. kola se odlažu za 17. maj u 17.00, dok će se utakmice 30. kola igrati sredu, 21. maja, u istom terminu. Svuda ima problema sa terenima i kišom... U Subotici, Novom Pazaru, Kruševcu... Zbog regularnosti takmičenja nismo želeli da odlažemo parcijalno, tako da se pomeraju sve utakmice", rekao je komesar za takmičenje Velimir Bulatović agenciji Beta.

Portalu "Mondo" rečeno je ranije danas da će tokom popodneva biti doneta konačna odluka a nezvanično je Crvena zvezda podnela zahtev za odlaganje svih utakmica 29. kola.

"Ne radi se samo o stanju terena na stadionu Crvene zvezde, već svih terena na kojima bi trebalo da se igraju utakmice. U kontaktu smo s ljudima iz Novog Pazara, Pećinaca, Jagodine, Kruševca, Subotice..." rečeno je u Zajednici superligaša.

Kako je već rečeno, u okviru 29. kola JSL mogla bi da padne odluka o novom šampionu Srbije jer je Crvenoj zvezdi neophodan trijumf nad OFK Beogradom kako bi preuzela titulu od Partizana.

Posle svega, utakmice 29. kola JSL odlažu se za subotu a poslednje kolo domaćeg fudbalskog šampionata na programu su naredne srede.

Ne propustite