Konačno pravi derbi - Partizan gost Radničkog!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2012.
20:41
Izvor: Sportske.net

Posle decenije apsolutne dominacije Partizana na domaćoj sceni, dugogodišnji šampion sutra će konačno bitio na prvom pravom iskušenju.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Ekipa koju ove sezone predvodi trener Vlada Vujasinović u sredu će u četvrtom kolu Prve A lige Srbije biti gost kragujevačkog ''drim-tima'', ekipe Radničkog.

Ova utakmica je specifična i po tome što vaterpolisti Partizana prvi put u poslednjoj deceniji neće imati ulogu favorita i biće suočeni sa realnom mogućnošću da dožive prvi poraz na domaćoj sceni, što mnogi i ne pamte kada se prethodni put dogodilo.

U svakom slučaju, očekuje nas prvi pravi derbi, ali i jako zanimljiva sezona na koju smo godinama čekali.

''Ovo je velika stvar za srpski vaterpolo. Očekujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta i da ćemo uz podršku navijača nastaviti seriju dobrih partija. Postavili smo dobre temelje odbrane u posledjoj četvrtini protiv Novosađana, a nastavili smo u Kupu Evrope, pa ako to sve ponovimo, siguran sam da dobar rezultat neće izostati'', izjavio je trener Radničkog Dejan Udovičić.

Ova utakmica igra se u srredu od 18 časova na bazenu SC ''Park'' u Kragujevcu, a cene ulaznica su 600 dinara - parter, 400 - tribina i 200 dinara za montažnu tribinu iza gola.

Ne propustite