Konjec (21:05)

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 06.12.2012.
17:42
Izvor: Sportske.net

U sumornoj atmosferi koja nema puno veze sa fudbalom Partizan protiv Rubina večeras završava svoj evropski put...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U Partizanu jedva čekaju da se jesen završi, potvrdio je to juče i Vladimir Vermezović.

"Igrači su preumorni", rekao je trener Partizana kome bi ovo mogla da bude poslednja utakmica na klupi, mada je takav rasplet malo verovatan.

Kruže glasine da ne želi da se bori sa vetrenjačama i da teško može da motiviše ekipu u situaciji kada se igračima mnogo duguje.

On nije želeo da priča o finansijama.

"Uvek napravim problem kad pričam o novcu", držao se svog dela Vermezović juče pred novinarima.

Ono što je poručio je da će svoju odluku o ostanku ili odlasku saopštiti do kraja godine. Juče je ipak održan sastanak rukovodstva sa igračima i obećana je isplata dugovanja naredne nedelje.

Malo ko je čini se razmišljao o Rubinu prošle nedelje u Humskoj. Meč nema rezultatski značaj ni za Partizan ni za Tatare, koji će završiti takmičenje kao prvi u grupi.

Ipak, crno - beli igraju za novac koji bi im sledovao u slučaju pozitivnog rezultata, mada su ta sredstva zamrznuta u UEFA zbog poreskih dugova.

Vermezović u poslednjem meču jeseni neće menjati puno, izvešće najjači tim, Jojić ponovo dobija priliku, a u rotaciji špiceva sada počinje Stefan Šćepović.

Ruski tim takođe želi pobedom da se oprosti od evropske jeseni, Kurban Berdijev koji će verovatno napustiti klub na kraju polusezone izvodi najjaču ekipu bez obzira što ga za vikend čeka duel sa Spartakom u poslednjem kolu prvog dela ruskog šampionata.

Meč počinje u 21.05, na tribinama ne treba očekivati neku veću posetu, u svakom slučaju bi bili lepo da crno - beli pozitivnim rezultatom završe evropsku odiseju ove sezone...

Ne propustite