Konte nezadovoljan, Juventus nije spreman?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.08.2013.
09:15
Izvor: Sportske.net

Juče prvi tim i primavera odigrali tradicionalni meč u Viljar Perozi koji je po tradiciji fešta i uvod u sezonu, ali raspoloženje Antonija Kontea govori da nije zadovoljan.

juventus.com
juventus.com

Povezane vesti

Prvi tim je slavio protiv omladinaca sa 4:1, Viljar Peroza je inače mesto u Alpima gde porodica Anjeli ima vilu i gde po tradiciji provode najviše vremena, a svake godine pred start sezone postoji dan Juventusa koji je prava fešta.

I juče je sve bilo u znaku slavljeničke atmosfere, ali je bilo vidljivo neraspoloženje Antonija Kontea.

On je po završetku utakmice kao furija izleteo sa terena i otišao u klupski autobus.

Nagađa se da je problem kasni start za čak 12 reprezentativaca koji su zbog Kupa konfederacija dobili produženi odmor. Neke greške u odbrani se ponavljaju, trener je i juče na poluvremenu držao bukvicu Kjeliniju i Bonućiju.

Takođe Konte je ljut jer nije još stigao levi spoljni igrač, ponuda za Kolarova je otišla, a situacija sa Zunigom je nepromenjena. Sa druge strane, juče su Marota i Nedved saopštili Alesandru Matriju da je stigla ponuda Napolija od 12 miliona evra koju je Juve izgleda prihvatio, ali igrač gleda ka Engleskoj, tačnije Liverpulu koji pokazuje veliko interesovanje.

Jasno, "Bjankonerima se žuri", osim Matrija bi mogli da prodaju Kvaljarelu, a zatim dovedu još jednog mladog napadača, priča se o Ibarbu iz Kaljarija.

Superkup je naredne nedelje, onda startuje šampionat, Juve ima težak raspored, a Konte je upravo zbog toga u problemu jer bi loš start stvari mogao da učini još težim.

Takođe, Ljorente se za sada ne uklapa, vidi se da mu nedostaju mečevi pa će Tevez i Vučinić sasvim sigurno početi meč protiv Lacija u Superkupu.

Ne propustite