Kostovski stiže u Partizan!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2013.
15:32
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Crno-beli izgleda pronašli zamenu za Aleksandra Mitrovića koji krajem meseca odlazi u Anderleht. U pitanju je odlični napadač Vardara i najbolji strelac makedonskog prvenstva Jovan Kostovski.

fkvardar.mk
fkvardar.mk

Povezane vesti

Predsednik Partizana najavio je u utorak da će već za par dana biti poznato ko će pojačati ekipu crno-belih, a kako sada stvari stoje, jedan od novajlija mogao bi da bude i odlični napadač Vardara Jovan Kostovski.

Kako je u sredu preneo ''Blic'', Kostovski je veoma interesantan stručnom štabu Partizana, a epilog oko njegovog angažovanja bi trebalo da se zna možda već i do kraja dana.

Radi se o fudbaleru koji ima 26 godina, koji je u prošloj sezoni postigao 22 gola za Vardar i bio najbolji strelac šampionata Makedonije, a ovog leta je postigao i gol u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u remiju protiv Steaue (1-1).

Ima i iskustava iz inostranstva, pošto je branio boje i grčkog OFI-ja, kao i turskog Orduspora, a nedavno je dovođen i u vezu sa Crvenom zvezdom.

Navodno, finansije ne bi trebalo da predstavljaju problem, pošto prema dosadašnjim informacijama, Kostovski ne bi bio skuplji od onoga što u Humskoj očekuju, pa sve ukazuje na to da bi makedonski napadač narednih dana mogao da bude promovisan u crno-belom dresu.

Ne propustite